Tervetuloa kaikki lukemaan legacy Coralia! Minä olen Gebbu, jonka jotkut jo saattavat tunteakin
vanhasta legacy Bluewolfista. Haluan tässä vielä selventää, ettei Bluewolf ole loppunut! Lisään
sinne osia, kun jaksan taas Sims 3 pelata :) Päästän teidän kuitenkin lukemaan Coralien ensimmäistä osaa!




Tässä on Coralien kantaäiti Paisley Coral. Hän saapui lentokoneella kaukaa lännestä Simlandiaan. Nyt hän asustaa Belladonna poukamassa. Paisley on luonteeltaan seuraavanlainen: 5 = siisti / 6 = menevä / 6 = toimelias / 5 = leikkisä / 3 = marisija. Luonne on arvottu. Paisley inhoaa hattuja ja ei siksi koskaan käytä niitä. Hän pitää kuitenkin ahkerista työntekijöistä ja vaaleista hiuksista.
Tavoitteenaan tieto, Paisley yrittää saavuttaa hullun tiedemiehen (miksei naisenkin) ammatin.




Paisleyllä ei ollut paljonkaan varaa taloon, mutta hän sai kuitenkin soitettua rakennusfirman paikalle rakentamaan hänelle talon.




Tältä se näyttää sisältä päin. Wc -pönttö, lavuaari, sohva, radio, ruokspöytä ja tuoli sekä pieni keittiö. Kaikki tarpeellinen oli siis pienessä mökissä.




Kaksikymppisellä nuorella naisella oli kova nälkä pitkän lentomatkan jälkeen, joten hänen oli syötävä jotakin, kuten....


..... Vaikka muroja! Jääkaappiin oli ostettu vain maitoa ja mansikoita. Laatikosta löytyi ruoanlaittoalusta, kulho ja muropaketti.




Muroista syntyikin oikein maittava ateria ja Paisley latki sitä innoissaan suuhunsa.




Syömisen jälkeen Paisley halusi lähteä tutkimaan uutta kaupunkia. Hän soitti taksin paikalle ja jäi odottelemaan sohvalle sen tööttäyksiä.




Sillävälin mystinen henkilö nimeltä Rod Humble toi vaaleanpunaisen lahjapaketin oven eteen. Tämän paketin sisällön tietoa odottelemme vielä. Paisley ei nimittäin vielä halunnut avata sitä.




Taksi oli tullut hakemaan Paisleyn ja jättänyt hänet Belladonna poukaman suureen keskuspuistoon.




Paisley näki kauempana naisen, joka näytti kovin ystävälliseltä. Tämä tervehti Paisleytä ja kertoi olevansa Susa Karttunen. Paisley esitteli itsensä Susalle, mutta näki sitten Susan takana komean miehen.




Hän hyvästeli Susan ja ryntäsi miehen perään. Paisley esitteli itsensä miehelle, joka kertoi olevansa Kalle Serteri. Paisley katseli Kallea ja totesi, että heillä molemmilla oli tumma iho ja vaalea tukka. 




Paisley oli yllättynyt, koska ei ollut ajatellut löytävänsä niin nopeasti hyviä ystäviä. Paisley kertoi kaiken itsestään Kallelle ja vaikka joukossa oli nolojakin asioita, ei Kalle halveksinut naista yhtään. Päinvastoin, aivan kuin jokin voima olisi vetänyt heitä yhteen. He ymmärsivät toisiaan täysin.




Pian he tunsivat rakastavansa toisiaan hyvin paljon.




Yllättäen Kallen piti lähteä kotiinsa. Rakastavaiset sopivat tapaavansa vielä joskus treffien merkeissä.




Kallen lähdettyä Paisley alkoi grillaamaan hodareita.




Hän ei kuitenkaan ollut kamalan hyvä siinä, joten kuin arvata saattaa, ne kärähtivät.




Tästä pikkuseikasta huolimatta Paisley tarjosi muillekkin paistamiaan hodareita.




Hän etsi itselleen pöydän ja alkoi syömään edessään olevaa ruokaa. Pahan makuisia ne hodarit ainakin olivat, muttei se nöyttänyt Paisleytä haittaavan.




Taivas hämärtyi nopeasti ja Paisley tilasi taksin. Eihän hän halunnut jäädä puistoon koko yöksi.




"Taivaskuja 5:teen kiitos," Paisley sanoi. Kuljettaja tyytyi vain nyökkäämään vastaukseksi ja painoi kaasun pohjaan.




Päästyään kotiin, Paisley käpertyi sohvalle ja nukahti siihen paikkaan.




Herättyään, virkeä nainen käynnisti radion ja kuunteli sitä hetken. Hyvän laulun osuessa kohdalle, hän alkoi tanssimaan iloisesti.




(Anteeksi vaatteet ovat vaihtuneet.) Paisley piti paikat puhtaana ja jos esimerkiksi lavuaariin tuli pienikin tahra, niin tämä nainen riensi pyyhkimään sen pois.




Hieman myöhemmin Paisley siirtyi ulos hyppimään hyppynarua.




Paisleyn hyppimisen keskeytti se, kun hän huomasi, kun Kalle käveli kohti hänen taloaan ja ryntäsi suutelemaan tätä.




"Paisley, en tiennytkään, että asut täällä! Olin juuri menossa kotiin soittamaan sinulle."
"No, nyt kun olet täällä, niin haluaisitko lähteä treffeille, niin kuin sovimme?"
"Ja vielä kysyt! Tottakai lähden, mutta ollaan täällä. En jaksa lähteä mihinkään ja täällä saamme olla rauhassa."




Eihän treffeillä rakastavaiset nyt voi olla irti toisistaan!







"Muutathan luokseni rakas Kalle, jos sitä kysyn?"
"En voi olla vastustamatta noin ihanaa naista, joten en voi sanoakaan ei."




Kalle muutti asumaan Paisleyn kanssa ja toi taloudelle 2425 simoleonia lisää rahaa, joilla kunnostettiin talo hienommaksi sisältä päin.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensimmäinen osa oli nyt siinä. 30 kuvaa tuli osaan kuvattua ja oli kyllä tuskallista rajata kaikista punaiset reunat ja toimintokuvakkeet pois. Pienentäminen ja kuvien siirtäminen Photobucketista tänne ei ollut myöskään mikään pikkuhomma. Kommentteja toivoisin, risuja sekä ruusuja saa tulla!
Mikä on sinun lempikuvasi tästä osasta? Toivottavasti tämä legacy jatkuu pidemmälle kuin Suassít. (Legacy Suassí, kuollut ja kuopattu Sims 2:sella tehty lc, joka ei jatkunut toisen sukupolven syntymää pidemmälle.